Usta oyuncu Ayten Gökçer yaşamını yitirdi! Usta oyuncu Ayten Gökçer yaşamını yitirdi!

Tatillerde mahremiyet konusuna önem verenlerin otel seçimini bu doğrultuda yapması gerekir. Tamamen korunaklı bir tatil yapmak istiyorsanız rotanızı muhafazakar otellere çevirmeniz gerekir. İslami otellerde korunaklı bir tatil yapabilir ve aynı zamanda gayet keyifli ve konforlu bir şekilde zaman geçirebilirsiniz. Peki, bu beklentiyi hangi oteller karşılar? Elbette tamamen korunaklı bir tatil yapmanızı sağlayacak çok sayıda otel bulunuyor. Bunlar arasından bazılarını seçtik ve hemen sizlerle paylaşıyoruz.

Bera Alanya 

İslami değerlere uygun bir hizmet alabileceğiniz Bera Alanya otelin Antalya’nın en güzel ilçelerinden biri olan Alanya’da hizmet verdiğini belirtelim. Bu otelde kadınlar için ayrı açık ve kapalı havuzlar ile plaj ve güneşlenme alanları sunuluyor. Mahremiyete önem veren otelde kadınlar için ayrılan alanlarda sadece kadın personel hizmet veriyor. Aynı zamanda otelde yine kadınların kullanımına özel spa merkezi, sauna, buhar banyosu, Türk hamamı, fitness, masaj salonu ve tuz odası gibi alanlar da yer alıyor. Dolayısıyla tamamen korunaklı alanlarıyla kadınların son derece rahat bir tatil süreci geçirebilecekleri otellerden biri olduğunu söyleyebiliriz.

Altis Resort Hotel Spa

Antalya’nın Belek bölgesinde hizmet veren Altis Resort Hotel Spa tamamen korunaklı bir otel arayışınıza son verebilir. Konforlu ve lüks odaları ile tatilcilerin unutulmaz bir tatil deneyimi yaşamalarına olanak tanıyan otelde aileler de gönül rahatlığı ile konaklayabiliyor. Bu otelde tüm yiyecekler helal gıdalar kullanılarak hazırlanıyor. Alkolsüzlük kuralı uygulandığı için tesisin hiçbir yerinden alkol servisi yapılıyor. Belek bölgesinin en güzel manzaralarına tanıklık ederek eşsiz bir tatil deneyimi yaşayabileceğiniz oteli daha yakından inceleyin. Bunun için HalalBooking.com adresine uğramanızı öneririz. Bu site üzerinden rezervasyon yapabilir ve otelin gecelik kişi başı konaklama ücreti bilgisine ulaşabilirsiniz.

Adin Beach 

Sunduğu hizmet ve olanakları ile ön plana çıkan Adin Beach Hotel de rahatlıkla konaklayabileceğiniz yerlerden biridir. Helal yiyeceklerin servis edildiği ve alkol kullanımının yasak olduğu bu otelde muhafazakar yaşam şeklinde uygun bir hizmet alınabiliyor. Otelde kadınlara özel ve tamamen korunaklı plaj, güneşlenme alanı, açık ve kapalı havuz seçenekleri var. Karışık kullanım için tasarlanmış olan alanlara da kadınlar tarafından kullanılabiliyor ancak tesettür mayo giyilmesi gerekiyor. Leziz yemekleri ve temizliğe önem veriliyor olmasıyla ön plana çıkan otelde gayet makul ücretlerle konaklamak mümkün oluyor. Ne kadar bütçe ayırmanız gerektiğini merak ediyorsanız hemen şimdi HalalBooking.com adresine tıklayın. Site üzerinden fiyatları inceleyebilir, otelde daha önce konaklayanların verdikleri puanlara göz atabilirsiniz.

Royal Teos Thermal Resort Wellness & Spa
Seferihisar’da hizmet veren Royal Teos Thermal Resort Wellness & Spa İslami değerlere uygun bir hizmet alabileceğiniz oteller arasında yer alıyor. Oldukça geniş bir alanda hizmet veren otelde kadınlara özel açık ve kapalı havuz imkanlarının yanı sıra fitness salonu, tuz odası, sağlık ve spa alanı gibi çeşitli olanaklar da bulunuyor. Bu otelde konaklamak isteyenlerin muhafazakar yaşam şekline uygun bir hizmet alması mümkün oluyor. Otelde sadece helal gıdalar var ve aynı zamanda alkol kullanımına da izin verilmiyor. Termal tatil konseptine sıcak bakanlar için en ideal otel seçeneklerinden biri olduğunu söyleyebiliriz. Şifalı kaplıca suları ile sağlığınıza yatırım yapmak isterseniz oteli incelemek ve rezervasyon yapmak için HalalBooking.com adresine tıklayın.

Wome Deluxe

Antalya’nın güzide ilçesi Alanya’da hizmet veren Wome Deluxe, tamamen korunaklı bir tatil yapabileceğiniz oteller arasında yer alıyor. Bazı odalarda özel olarak kiralanabilen Türk hamamı, spa küveti, sauna gibi alanlar da bulunuyor. Otelde tatilcilerin konforu için her türlü detayın düşünülmüş olması da önem taşıyor. Daha önce bu otelde konaklayanların aldıkları hizmete kaç puan verdiklerini merak ediyor musunuz? O halde hemen HalalBooking.com adresine tıklayın ve puanları inceleyin.

HalalBooking.com üzerinden muhafazakar otel seçeneklerini her yönüyle incelemeniz mümkün olacaktır. Otellerde ne gibi hizmetlerin ve olanakların sunulduğunu, güncel fiyatları ve görselleri de görebilirsiniz. Hızlı ve kolay bir şekilde otel seçimi yapmak isterseniz zaman kaybetmeyin ve bu siteye uğrayarak tatil planlamanızı hemen yapmaya başlayın. Tamamen korunaklı otelleri bulmak için internette günlerce araştırma yapmanıza hiç gerek yok!
 
 
 
 

Editör: İrem Nur Kaya