Fenomen kardeşler Bahar Candan ve Nihal Candan 6 ay önce cezaevine girdi. Ünlü kardeşlerden Nihal Candan, sağlık sorunları nedeniyle tahliye edildi. Ancak Candan'ın yeniden cezaevine girmesi gündemde.

Candan için şoke edici yeni bir gelişme yaşandı. Müşteki avukatı, Candan’ın tahliyesine itiraz etti.

Anoreksiya hastalığına yakalandığı, bağışıklık sistemi çökmek üzere olduğu ve 37 kiloya kadar düştüğü için kısa süre önce tahliye edilen Nihal Candan, cezaevinden çıkar çıkmaz kuaföre koşmuş, cezaevinde hiç taramadığı için dolaşan saçlarını yaptırmıştı. Kardeşini ziyaret edip etmeyeceği konusuyla ilgiliyse “Görüşe gidemeyeceğim. Anksiyetem var” ifadelerini kullanmıştı.

İzol aşiretinden Mehmet Aydınlık bankacı Ayşegül Altıner'le evlendi. Kilolarca altın takılan gelin hareket edemedi İzol aşiretinden Mehmet Aydınlık bankacı Ayşegül Altıner'le evlendi. Kilolarca altın takılan gelin hareket edemedi

MÜŞTEKİ AVUKATINDAN İTİRAZ GELDİ

Cezaevinde yaşadıklarını ve zorlandığı anları anlattığı bir röportaj veren Candan için yeni bir gelişme ortaya çıktı. Görüşe bile gidemeyeceğini ifade eden ve psikolojik sorunlarından bahseden Candan’ın tahliyesine müşteki avukatından itiraz geldi. İtirazın mahkeme tarafından haklı bulunması sonucunda ise Candan yeniden cezaevine girecek.

Mahkeme itirazı haklı görürse Candan’ın tekrar cezaevine girebileceğini ve müşteki avukatının itirazını gazeteci Emrullah Erdinç sosyal medya hesabından paylaştı.

Editör: İrem Nur Kaya