Batman'da büfe işletmecisi, bir kadını tekme tokat döverek hastanelik etti. Çevredeki vatandaşlar ise olaya müdahale etmeden olanları film seyreder gibi izledi.

Birlikte yaşadığı adam önce dövdü sonra bıçakladı: Zeliha Kaptıkaçtı öldü Birlikte yaşadığı adam önce dövdü sonra bıçakladı: Zeliha Kaptıkaçtı öldü

Batman Gültepe Mahallesi'nde ismi öğrenilemeyen büfe işletmecisi, sokak ortasında genç bir kadını henüz öğrenilemeyen sebeple tekme tokat dövmeye başladı. Saldırgan, kadına acımadan onlarca yumruk attı. Hızını alamayan şüpheli, aldığı darbelerle yere düşen kadını bu defa da yerde tekmelemeye başladı.

Kadının darp edildiğini gören çevredeki vatandaşlar olaya müdahale etmek yerine cep telefonları ile o anları kayıt altına almaya başladı. Şahıs, kadının suratını yumruklamaya devam etti.

Kadının "Ne yapıyorsun, pislik" diye bağırarak adamın tekme tokat ve yumruklarından kurtulmaya çalışmasına rağmen darptan kaçamadı. Saldırgan, "Git babanı çağır" diye bağırdı. Kadına şiddet anlarından geriye  kameralara yansıyan  görüntüler kaldı.
 

Editör: Nehir Durdağı