Kırıkkale’nin Çelebi ilçesinde 19 gündür kayıp olan 47 yaşındaki Sevgi Gülden Yalçıner’in cansız bedeni, Karakeçili ilçesi yakınlarındaki Kızılırmak’ta bulundu.

Hafta sonu plan yapanlar dikkat! Meteoroloji'den uyarı geldi Hafta sonu plan yapanlar dikkat! Meteoroloji'den uyarı geldi

Jandarma Arama Kurtarma (JAK) Timi tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda, Çeşnigir Köprüsü civarında tespit edilen Yalçıner'in cenazesi, Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Kırıkkale Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

25 Eylül'de kaybolduğu bildirilen Sevgi Gülden Yalçıner için kaybolduğu Karaağıl köyü ve çevresinde jandarma, AFAD ve dalgıç ekipleri arama çalışmaları başlatmıştı. Cinayet şüphesi üzerinde duran ekipler, soruşturma kapsamında 10 kişiyi gözaltına aldı. Zanlılardan kadının kardeşleri Ş.G. ve Y.G. ile komşuları K.U. ve D.G., çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer 6 zanlı ise serbest bırakıldı.

Yalçıner’in kaybolması ve ölümüyle ilgili soruşturma devam ediyor. Cinayetin arka planı ve olayla bağlantılı kişilerin olup olmadığıyla ilgili detaylar, otopsi raporunun ardından netlik kazanacak.
 

Editör: Nehir Durdağı