Tekirdağ'da cinsel istismara uğradığı belirlenen annesi tutuklanan Sıla bebek hayatını kaybetti. 

Tekirdağ’da cinsel istismara maruz bırakılan ve dövülen Sıla bebek’ten kötü haber geldi. Sıla bebek, beyin kanaması tanısıyla tedavi altına alındığı hastanede entübe edildi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, bebeğin kardeşinin devlet korumasına alındığını açıkladı. Sıla ile ilgili başlatılan soruşturmada anne ve üvey babanın da aralarında bulunduğu beş şüpheli tutuklandı.

Ne olmuştu?

Trabzonspor’un efsane Başkanı Mustafa Şamil Ekinci yaşama veda etti! Mustafa Şamil Ekinci kimdir? Trabzonspor’un efsane Başkanı Mustafa Şamil Ekinci yaşama veda etti! Mustafa Şamil Ekinci kimdir?

Tekirdağ Malkara'da yaşayan Bakiye Yeniçeri, kızı S.Y.yi 2 Ağustos günü Malkara Devlet Hastanesi'ne götürdü. Vücudundan morluklar olan anne Yeniçeri, doktorlara çocuğu, bıraktıkları komşunun düşürdüğünü ve yaralandığını söyledi. Muayenesi yapılan S.Y., daha sonra ailesine teslim edilerek evine gönderildi.

Aile, geçen pazar akşamı S.Y.'yi yeniden Malkara Devlet Hastanesi'ne götürdü. Baygın halde olan S.Y.'yi muayene eden doktorlar, darp izleri ve morluklar görünce durumu polise bildirdi. Durumu ağır olan S.Y., Tekirdağ İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. Muayene edilen S.Y.'nin beyin kanaması geçirdiği belirlendi. Vücudunda fiziksel şiddete uğradığına yönelik bulgular elde edildi ve ameliyat edildi. Hastane  S.Y.'den aldığı DNA örneklerini incelenmek üzere Tekirdağ Adli Tıp Kurumu'na gönderdi.
 

Editör: Nehir Durdağı