İflas haberlerine bir yenisi eklendi. Bu kez 75 yıllık dev Türk şirketi ekonomik krize yenik düştü.

Türkiye'de ve dünyada son yıllarda yaşanan ekonomik sarsıntılar birçok dev şirketin iflasına yol açıyor. Konkordato ve iflas haberleri peş peşe gelirken bu kez kötü haber Konya ve Antalya'dan geldi.

HACIİNCE ET İFLAS ETTİ

Konya ve Antalya'nın Alanya ilçesinde kurduğu çiftliklerle 25 bin canlı hayvan kapasitesine sahip olan Hacıince Et'ten kötü haber geldi. İflas sonrası firmadan alacaklılar da belli oldu.

Boğaz'da yapılan kaçak villa Adnan Oktar'ın eski evi çıktı: İnşaat iznini kimin verdiği belli oldu Boğaz'da yapılan kaçak villa Adnan Oktar'ın eski evi çıktı: İnşaat iznini kimin verdiği belli oldu

Yaklaşık 75 yıl önce kurulan firma iflas ederken, 50 milyon dolara yakın yatırımlarla tesisler kuran firma enflasyon canavarının kurbanı oldu.

Konya 1. İcra Dairesi Hacıince Et'in iflastan dolayı tasfiye sürecinin başladığını duyurdu. Meram ilçesine bağlı Kaşınhanı Mahallesinde yer alan entegre et üretim tesisine ilişkin iflas kararının detayları da açıklandı. Yapılan açıklamada iflas eden firmadan alacağı olanlar da belli oldu.

Editör: İrem Nur Kaya