Esenyurt'ta kadınların saç başa kavgası sosyal medyada gündem oldu! Esenyurt'ta kadınların saç başa kavgası sosyal medyada gündem oldu!

30 Ağustos Zafer Bayramı, tüm yurtta çeşitli törenlerle coşkuyla kutlanıyor. Bu özel gün, aynı zamanda resmi tatil olması nedeniyle birçok kamu kurumunun çalışma durumu merak ediliyor. Bu yıl 30 Ağustos, cuma gününe denk geliyor ve bankalar, eczaneler, hastaneler gibi pek çok kurum kapalı olacak.

Bankalar ve Eczaneler: Bankalar, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle kapalı olacak ve işlemler 2 Eylül Pazartesi günü devam edecek. Eczaneler ise nöbetçi sistemine göre hizmet verecek. İlaç ihtiyaçlarınız için nöbetçi eczaneleri e-Devlet üzerinden sorgulayabilirsiniz.

Hastaneler ve Sağlık Ocakları: Hastanelerin acil servisleri hariç diğer bölümleri kapalı olacak. Aile Sağlığı Merkezleri, yani sağlık ocakları da bugün hizmet vermeyecek.

Borsa İstanbul: Borsa İstanbul da 30 Ağustos nedeniyle kapalı olacak. 28 ve 29 Ağustos tarihlerindeki işlemlerin takasları ise sırasıyla 2 ve 3 Eylül tarihlerinde yapılacak.

Bu resmi tatil dolayısıyla birçok kurumun kapalı olduğunu göz önünde bulundurmak, planlarınızı buna göre yapmakta fayda var.