Eski ABD Başkanı Donald Trump, 2024 ABD Başkanlık seçimlerinde rakibi olan Demokrat Parti'nin adayı ve Başkan Yardımcısı Kamala Harris'e yönelik sert eleştirilerde bulundu. Cumhuriyetçi Yahudi Koalisyonu'nun Nevada, Las Vegas'taki yıllık toplantısına canlı bağlantıyla katılan Trump, Harris'in başkan olması durumunda İsrail'in yok olacağını öne sürdü. Trump, "Eğer onlar kazanırsa, İsrail yok olur" diyerek Yahudi Amerikalı seçmenlerin Demokratları desteklemesine anlam veremediğini belirtti.

Trump ayrıca, kendisi başkan seçilseydi Hamas'ın 7 Ekim'de İsrail'e düzenlediği saldırıların gerçekleşmeyeceğini iddia etti. Harris'in kampanya ekibi ise Trump'ın Yahudi Amerikalıları "aşağıladığını" ve "kendi çıkarları doğrultusunda İsrail'e sırtını dönebileceğini" ifade etti.

Rusya Harkov'da içinde sivillerin olduğu binayı vurdu: 3'ü çocuk çok sayıda yaralı! Rusya Harkov'da içinde sivillerin olduğu binayı vurdu: 3'ü çocuk çok sayıda yaralı!

Seçim yarışı, Arizona, Nevada, Wisconsin, Michigan, Pennsylvania, Kuzey Carolina ve Georgia gibi kritik eyaletlerde sonuçlara göre şekillenecek.

Editör: Sinan Saygı