Okan Buruk'tan İsmail Kartal'a "Boğazlı kazak" göndermesi Okan Buruk'tan İsmail Kartal'a "Boğazlı kazak" göndermesi

 Fenerbahçe, transfer döneminde taraftarlardan eleştiriler alan asbaşkan Acun Ilıcalı'nın girişimiyle, küresel çapta ses getirecek bir projeye imza atmaya hazırlanıyor. Müzik dünyasının en popüler çiftlerinden Rihanna ve ASAP Rocky, sarı-lacivertli kulüple yapılan stratejik iş birliği kapsamında Fenerbahçe'nin maçlarını Ülker Stadyumu'ndan takip edecek ve kulüp formasıyla sosyal medya paylaşımları yapacak.

Kadıköy'e Geliyorlar

 Fanatik'te yer alan habere göre, Rihanna ve ASAP Rocky, Fenerbahçe'nin Süper Lig maçlarında tribünlerde boy gösterecek. Ünlü çiftin bu iş birliği sayesinde kulübe dünya çapında ilgi kazandırması bekleniyor.

Sosyal Medyada Büyük Güç

 Rihanna'nın Instagram'da 151 milyon, X'te (eski Twitter) 108 milyon takipçisi bulunurken, ASAP Rocky'nin Instagram'da 20 milyon takipçisi var. Bu devasa kitle, Fenerbahçe'nin global görünürlüğüne büyük katkı sağlayacak.

50 Milyon Dolar Gelir Hedefi

 Fenerbahçe yönetimi, bu anlaşmanın sadece prestij değil, ekonomik anlamda da ciddi bir katkı sağlayacağını öngörüyor. Anlaşmanın, kulübün kasasına 50 milyon dolar ek gelir getirmesi bekleniyor. Bu iş birliği, Fenerbahçe'nin uluslararası arenadaki marka değerini artırma hedeflerinin önemli bir adımı olarak görülüyor.

Editör: İbrahim Hakkı Yazıcı