Acun Ilıcalı'nın özel hayatı, yine gündemden düşmüyor. Şeyma Subaşı ile ayrılığının ardından Ayça Çağla Altunkaya ile yeni bir ilişkiye başlayan Ilıcalı, bu birlikteliğini evlilikle taçlandırmaya hazırlanıyordu. İlk olarak 5 Eylül'de Marmaris'te evlenecekleri konuşulan çiftin, düğün tarihini ve mekanını son anda değiştirdiği öğrenildi.

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu

Marmaris'ten İstanbul'a, 5 Eylül'den 4 Eylül'e

Muhabir Online'dan Akif Yaman’ın haberine göre, Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya'nın düğünü, Marmaris'teki Söğüt Manzara Restoran'da yapılacaktı. Ancak çift, bu planı değiştirdi. Düğün mekanı İstanbul'daki Esma Sultan Yalısı'na taşınırken, düğün tarihi de bir gün öne çekilerek 4 Eylül olarak güncellendi.

Acun Ilıcalı'dan Mutluluk Açıklaması

Daha önce ilişkisinin ne kadar mutlu olduğunu ifade eden Acun Ilıcalı, "Çağla ile olan küçük ve masum dünyamda çok mutluyum. O dünya benim için çok rahatlatıcı," demişti. Ayça Çağla Altunkaya'nın gözlerden uzak durmaya çalışsa da Ilıcalı ile olan ilişkisi sık sık gündeme geliyor. Son olarak, 5 milyon TL değerinde olduğu iddia edilen tektaşıyla dikkat çeken Altunkaya, evlilik hazırlıklarının hızla devam ettiği haberleriyle adından söz ettirmişti.

Editör: İrem Nur Kaya