SPOR

Acun Ilıcalı'dan maç sonunda manidar açıklamalar! ''Türkiye'de şu anda olan garip şeyler var

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, Antalyaspor maçının ardından yaşanan "garip olaylar" hakkında açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, Antalyaspor maçının ardından sarı-lacivertli takımın gündemini değerlendirdi. Ilıcalı, Türkiye'de futbol sahalarında yaşanan bazı "garip olaylara" dikkat çekerek, taraftarlara seslendi. Ilıcalı, "Aynı filmin oynanmasına izin vermeyeceğiz" diyerek Fenerbahçe’nin haklarının korunacağını vurguladı.

"Türkiye’de Olan Garip Şeyler Var"

Acun Ilıcalı, Türkiye futbolunda bazı garipliklerin yaşandığını belirtti. "Tam değerlendirme yapmadan açıklama yapmak istemiyoruz, bir iki gün içinde detaylı bir açıklama yapacağız" diyen Ilıcalı, hakem kararlarına ve VAR incelemelerine de dikkat çekti. Özellikle Antalyaspor maçında verilmeyen penaltı ve VAR incelemelerinin tutarsızlığıyla ilgili rahatsızlıklarını dile getirdi.

"Federasyona Güveniyoruz, Ama Gariplikleri Paylaşacağız"

Ilıcalı, Türkiye Futbol Federasyonu'na güven duyduklarını, ancak son dönemde yaşanan bazı gariplikleri federasyonla paylaşacaklarını söyledi. "Videoları ileteceğiz, olanları herkes görmüştür. Haksızlıkların tekrarlanmasına izin vermeyeceğiz" şeklinde konuştu.

"Mağlubiyet Aldık Ama Şampiyon Olacağız"

Fenerbahçe’nin ligde aldığı mağlubiyetin ardından takıma olan güvenini vurgulayan Ilıcalı, "Biz Fenerbahçe’yiz, bir maçla yıkılmayız. Şampiyon olacağız diye yola çıktık, bu yolda devam ediyoruz" dedi. Ilıcalı, futbolun uzun bir maraton olduğunu belirterek, hocaya ve takıma güvenlerinin tam olduğunu ifade etti.

Sizce Fenerbahçe, bu sezon şampiyonluk yarışında istediği başarıyı yakalayacak mı? Yorumlarınızı bizimle paylaşın.