Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Jose Mourinho’nun Türkiye’deki hakem yönetiminden memnun olmadığını ve bu durumun hocanın moralini olumsuz etkilediğini dile getirdi. Beyaz TV'de katıldığı Derin Futbol programında konuşan Ilıcalı, Mourinho'nun özellikle hakemlerin kararlarına yönelik tepkisini vurguladı.

"Mourinho, Türkiye'de Hakem Adaletsizliğinden Şikayetçi"

 Acun Ilıcalı, Mourinho'nun Türkiye'de futbol kurallarının dışında kararlarla karşılaştığını ve bu durumun Portekizli teknik adamın huzurunu kaçırdığını belirtti. "Jose Mourinho, Fenerbahçe’de mutlu ama Türkiye'deki hakem kararlarından mutsuz. 15 dakika önce kendisiyle konuştum ve şaşkın olduğunu söyledi," diyen Ilıcalı, hocanın yaşadığı adaletsizliği göstermek için farklı protesto yollarına başvurduğunu aktardı.

Galatasaray'da kiloları ile gündemdeydi! Fransa'da durdurulamıyor Galatasaray'da kiloları ile gündemdeydi! Fransa'da durdurulamıyor

Yan Hakemin Kararlarına Tepki

 Ilıcalı, yan hakemin verdiği kararların Mourinho'yu rahatsız ettiğini belirterek, "Yan hakem, futbol kurallarına aykırı şekilde üç kez atağı kesti. Bu, futbolda alışık olmadığımız bir durum ve hocamız da bu duruma tepki gösteriyor," dedi. Mourinho'nun yaşadığı bu deneyim nedeniyle şaşkın olduğunu ifade eden Ilıcalı, Fenerbahçe olarak teknik direktörlerinin bu duruma gösterdiği tepkiyi desteklediklerini belirtti.

Mourinho'nun Protestosu: "Adaletsizliği Göstermek İstiyor"

 Acun Ilıcalı, Mourinho'nun sahada yaşanan adaletsizliklere dikkat çekmek için protesto ettiğini ve bu durumu kamuoyuna duyurmanın önemine inandığını vurguladı. "Mourinho, Türkiye'deki adaletsizliği göstermek istiyor. Tepkisini bu şekilde ifade ediyor ve biz de bunu anlıyoruz," şeklinde konuştu. Ilıcalı, Mourinho'nun bu süreçte futbolun kurallarının korunması adına adalet arayışında olduğunu ifade etti.

Editör: İbrahim Hakkı Yazıcı