Adana'nın Ceyhan ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, bir TIR ile işçi servisi minibüsünün çarpışması sonucu 4 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi ise yaralandı. Kaza, Ceyhan ilçesi Sarımazı Mahallesi Yumurtalık Serbest Bölge bağlantı yolunda saat 07.00 sıralarında gerçekleşti.

AK Partili vekilin internete düşen fotoğrafı ortalığı karıştıracak! AK Partili vekilin internete düşen fotoğrafı ortalığı karıştıracak!

Kaza Nasıl Meydana Geldi?

Kaza, Mehmet Emin Ulusoy'un kullandığı 31 C 7065 plakalı işçi servis minibüsü ile Mehmet Ş.'nin yönetimindeki 01 ALJ 044 plakalı TIR'ın çarpışması sonucu meydana geldi. Minibüs, Hatay’ın Payas ilçesinden aldığı işçileri Ceyhan Yumurtalık Organize Sanayi Bölgesi’ndeki Atakaş Kömür Ocaklarına götürüyordu.

Kazada 4 Kişi Hayatını Kaybetti, 6 Kişi Yaralandı

Kaza sonucu ilk belirlemelere göre, minibüs şoförü Mehmet Emin Ulusoy ve işçiler Erol Durmuş ile Mustafa Okur olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan işçilerden Mehmet Çetin ise kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Kazada yaralanan 6 kişi, olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazanın Sebebi Araştırılıyor

Kazanın ardından güvenlik güçleri olay yerinde geniş çaplı bir inceleme başlattı. Kazanın nedeni ve sorumluların belirlenmesi için detaylı bir araştırma yürütülüyor.

Editör: İrem Nur Kaya