Adana'da feci kaza: Mehmet Emin Ulusoy, Erol Durmuş, Mustafa Okur ve Mehmet Çetin öldü! Adana'da feci kaza: Mehmet Emin Ulusoy, Erol Durmuş, Mustafa Okur ve Mehmet Çetin öldü!

Adana'nın Çukurova ilçesinde 33 yaşındaki S.G.'nin 2 yıllık eşi Cafer Gülketin'i (35) geçimsizlik nedeniyle terk ederek ailesinin evine yerleştiği ve boşanma kararı aldığı öğrenildi.

S.G.'nin 19 Ağustos günü eşyalarını almak için babasıyla birlikte eve gittiği, burada Cafer Gültekin'le tartıştıkları belirtildi. Gültekin'in kayınpederini darbettiği de ileri sürüldü.

S.G.'nin ağabeyi 38 yaşındaki Volkan Özdemir'in olanları öğrenince eniştesi Cafer Gültekin'i konuşmaya çağırdığı, buluştukları parkta da tartışmaya başladıkları belirtildi. Bu sırada tabancasını çeken Özdemir'in eniştesini kafasından vurarak kaçtığı bildirildi.

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Gültekin'in 2 gün sonra hayatını kaybettiği ifade edildi.

Yakalanan Özdemir'in ifadesinde “Kız kardeşime kötü davrandığını duydum. Aralarını düzeltmeleri için Cafer’i buluşmaya çağırdım. Bir daha kardeşime sorun çıkarmamasını söylediğimde, ‘Seni ilgilendirmez, o benim eşim. Sen ne karışıyorsun’ diyerek küfretmeye başladı. Sinirden gözlerim karardı. Öldürmek istemedim” dediği ifade edildi.

Editör: Gürel Yurttaş