Adana'da akşam üzeri başlayan şiddetli yağmur ve rüzgar nedeniyle birçok ağaç kökünden söküldü. Ağaçlar park halindeki araçların üzerine devrilirken, maddi hasar meydana geldi. Bir inşaatta ise vinç devrildi ancak şans eseri altında kalan olmadı. Yağmur ve rüzgar, özellikle merkez Çukurova ilçesinde ortalığı savaş alanına çevirdi.

Akşam üzeri aniden başlayan yağmur ve şiddetli rüzgar hayatı felç etti. Aşırı yağmur ve rüzgar nedeniyle kökünden sökülen ağaçlar park halindeki araçların üzerine devrildi. Kısa süren yağmur ve rüzgar bir anda özellikle merkez Çukurova ilçesinde ortalığı savaş alanına çevirdi. Kökünden sökülen bazı ağaçlar yollarda sürüklendi.

Zonguldak'ta kaçak maden ocağında göçük: Maden işçisi  Hasan Yılmaz yaşamını yitirdi! Zonguldak'ta kaçak maden ocağında göçük: Maden işçisi Hasan Yılmaz yaşamını yitirdi!

Kökünden sökülen bazı ağaçlar yollarda sürüklendi.Bir inşaatta ise vinç devrildi. Şans eseri altında kalan olmadı. Vincin devrildiği anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Editör: Nehir Durdağı