Galatasaray - Çaykur Rizespor maçı ne zaman? VAR detayı belli oldu Galatasaray - Çaykur Rizespor maçı ne zaman? VAR detayı belli oldu

Göztepe - Fenerbahçe maçında bir şahsın arkadan Ali Koç'a saldırması gündeme damga vurdu.

Koç'un arkadan aldığı darbenin ardından yere düştüğü görüntüler sosyal medyanın gündemine otururken, Tuzlaspor'dan olay yaratacak bir paylaşım geldi.

"PEMBE ALİ"

Göztepe'nin tebrik edildiği paylaşımda Ali Koç'un yere düşmesine gönderme yapılarak "Pembe Ali’nin düştüğü pozisyon net penaltıdır" ifadesine yer verildi. Fenerbahçeli taraftarlardan ise adeta tepki yağdı.

SALDIRGANIN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Stadyumda bulunan bir kişinin koşarak arkadan vurmasıyla birlikte yere düşen Ali Koç, güvenlik güçleriyle birlikte saha kenarına götürüldü. Polis ekipleri bu kişiyi apar topar göz altına aldı. Ali Koç’u yere düşüren kişinin Göztepe Kulübü yöneticilerinden Fatih Özkan olduğu öğrenildi.

Ali Koç'a saldırı anı ve sonrasında yere düştüğü anlar sosyal medyanın gündemine otururken, Tuzlaspor'dan yapılan bir paylaşım ise çok konuşuldu.

TUZLASPOR PAYLAŞIMINA GALATASARAY'I DA ETİKETLEDİ

Ali Koç'un uğradığı saldırı sonrası yere düşmesine gönderme yapılan paylaşımda, mücadeleden son dakika 1 puan almayı başaran Göztepe tebrik edilirken "Pembe Ali madara oldu. Pembe Ali’nin düştüğü pozisyon net penaltıdır" ifadesine yer verildi.

Söz konusu paylaşımda Galatasaray, Göztepe ve ultrAslan taraftar gurubunun etiketlenmesi ise dikkat çekti.

Ekran Goruntusu 2024 08 18 005712

TUZLASPOR VE KARA PARA

Tuzlaspor'un yaptığı paylaşıma Fenerbahçeli taraftarlardan ise adeta tepki yağdı.

Tuzlaspor'un adının kara para ile anıldığına ilişkin sarı lacivertli taraftarlardan peş peşe paylaşımlar geldi.

Ekran Goruntusu 2024 08 18 095045 001

Editör: İrem Nur Kaya