Hababam Sınıfı denildiğinde akla ilk gelen isimlerden biri de şüphesiz Hafize Ana'dır. Hababam'ın Hafize Ana'sı rolüne can veren usta oyuncu Adile Naşit ile ilgili ilginç bir bilgi yıllar sonra gün yüzüne çıktı.

'Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı' ve 'Hababam Sınıfı Uyanıyor' filmlerinde hayat verdiği 'Bacaksız' rolüyle tanınan, Tuncay Akça, 'Kim Seslendirdi' adlı YouTube kanalında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Akça'nın en dikkat çeken açıklaması Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı'da kendisini seslendiren ve 1975 yapımı 'Bizim Aile' filminde annesi rolünü oynayan usta sanatçı Adile Naşit hakkındaki sözleri oldu.

"BENİ EVLATLIK İSTEMİŞTİ"

Akça şunları söyledi:

"'Adile Naşit öldü' dediler, televizyonun karşısında üç saat donup kalmışım. Arkadaşlarım zor kendime getirdi. Allah rahmet eylesin, ölüm haberini öyle aldım. Beni evlatlık istemişti. Balmumcu’da otururdu; üst katta Adile Naşit, alt katta Ayşen Gruda. Bayramlarda Adile ablaya portakal, mandalina alır giderdim. Adile abla saat 11.00 gibi kahvaltı hazırlardı, birlikte yerdik. Her bayramda yanına giderdim. Onunla uzun yıllar geçirdim ve çok anılarımız var."

Türkiye'nin dev ayakkabı fabrikası iflas etmişti: Sahibi bakın ne yaptı Türkiye'nin dev ayakkabı fabrikası iflas etmişti: Sahibi bakın ne yaptı

Editör: İrem Nur Kaya