Juventus ile sözleşmesi sona eren ve Galatasaray ile adı anılan Adrien Rabiot'un kendisini isteyen kulüplerden talep ettiği maaş ortaya çıktı.

İtalyan medyasından Corriere dello Sport'ta yer alan habere göre; Adrien Rabiot'a bir çok transfer teklifi var. Yıldız orta sahanın gideceği takımdan yıllık 8 milyon Euro net ücret beklentisi bulunuyor. Daha önce de 27 yaşındaki orta sahanın transferi için Galatasaray'ın bir görüşme gerçekleştirdiği belirtilirken, Real Madrid, Liverpool, Milan ve Roma gibi dev takımların da Rabiot için temasta olduğu ve projelerini ilettiği aktarılmıştı. 

Orta saha arayışlarına hız katan Galatasaray'ın bu bölgeyi Rabiot'a emanet etmek istediğine dikkat çekilirken, yıldız kendisiyle temasa geçen her takımdan 8 milyon Euro maaş talep ettiği ileri sürüldü. 

2019/20 sezonunun başında Paris Saint-Germain'den ayrılarak Juventus'a imzayı atan 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, Torino ekibinin forması ile toplamda çıktığı 212 karşılaşmada 22 gol ve 15 asistlik performans sergiledi. 

Fenerbahçe Arda'yı transfer etti Fenerbahçe Arda'yı transfer etti

Rabiot, Fransa Milli Takımı forması ile EURO 2024'te de boy gösterirken, turnuva boyunca toplamda 5 maça çıktı.
 

Editör: Nehir Durdağı