Afyonkarahisar'da 19 yaşındaki genç kız, eski erkek arkadaşı tarafından parkta bıçakla öldürüldü. Cinayet şüphelisi 23 yaşındaki saldırgan  gözaltına alındı. 

Afyonkarahisar'da bir şahıs, parkta kavga ettiği kız arkadaşını bıçakla öldürdü.  İddiaya göre 23 yaşındaki Y.Ç, Selçuklu Mahallesi'ndeki Orhun Parkı'nda buluştuğu eski kız arkadaşı 19 yaşındaki S.T. ile tartışmaya başladı.Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Y.Ç, S.T'yi boğazından bıçakladıktan sonra park içerisindeki su kanalının içerisine atıp olay yerinden kaçtı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Hayatını kaybeden S.T'nin cenazesi, incelemenin ardından Afyonkarahisar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

8 yaşındaki Narin'i nasıl öldürdüler? Rapordaki ayrıntılar kahretti 8 yaşındaki Narin'i nasıl öldürdüler? Rapordaki ayrıntılar kahretti

Olayın arından çalışma başlatan polis, şüpheli Y.Ç'yi İscehisar ilçesinde yakaladı. Mahalledeki bir markette çalışan S.T'nin, Y.Ç. ile aralarındaki problemlerinden dolayı bir süredir iş çıkışında annesiyle eve gittiği öğrenildi.

Editör: Nehir Durdağı