AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç, partisinin Eskipazar İlçe Kongresi'nde kendisine yönelik eleştirilere sert bir şekilde yanıt verdi. Bölgeye yatırım yapılmadığını iddia edenlere tepki gösteren Keskinkılıç, özellikle sosyal medyadaki eleştiriler üzerinden konuşarak dikkat çeken ifadeler kullandı.

MHP lideri Bahçeli: 'Terörist başı buyursun terörün bittiğini ilan etsin' MHP lideri Bahçeli: 'Terörist başı buyursun terörün bittiğini ilan etsin'

"O Yolları Baban mı Açtı?"

 Keskinkılıç, kongrede yaptığı konuşmada, yapılan çalışmaları görmezden gelenleri hedef aldı. "Koskoca fabrika temeli atıyoruz, adam orada geliyor başka bir şey konuşuyor. Sosyal medyada, 'Ne yaptınız' diye yazıyor. OSB'ye (Organize Sanayi Bölgesi) girip bak bakalım, o yolları baban mı açtı? Deden mi açtı? O kamyonlar, o kepçeler nereye gidiyor?" şeklinde sert ifadeler kullanan Keskinkılıç, yapılan yatırımlara dikkat çekti.

"Boş Konuşanlara Prim Vermeyeceğiz"

 Keskinkılıç, kendilerini eleştirenleri "boş konuşmakla" suçlayarak, "Bir girip baktın mı OSB'ye? Bakmadıysan ne konuşuyorsun? Boş konuşan, boş adamları dinlemeyeceğiz" dedi. Ayrıca tarihi Hadrianapolis bölgesine yapılan yatırımları da hatırlatan Keskinkılıç, bu projelerin de ciddi emeklerle yapıldığını belirtti.

Eleştirilere Yanıt: "Boş Konuşa Konuşa Bu Memleketi Bu Hale Getirdiler"

 Keskinkılıç, eleştirilerin haksız olduğunu savunarak, "Bu memlekette boş konuşanların uzaklaştırılması lazım. Boş konuşa konuşa memleketi bu hale getirdiler" diyerek, bölgeye yapılan yatırımların göz ardı edilmemesi gerektiğini vurguladı.

Editör: İbrahim Hakkı Yazıcı