AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Kastamonu'da partisinin il başkanlığını ziyaret ederek önemli açıklamalarda bulundu. Yılmaz, CHP'li belediyeleri eleştirerek, "Sosyal medya algısıyla önümüzdeki 5 yılı geçirmeyi planlıyorlar. Ancak bu 5 yıl öyle geçmez" dedi.

Ömer Çelik: 'Türkiye'nin darbe Anayasası'ndan kurtulması gerekiyor' Ömer Çelik: 'Türkiye'nin darbe Anayasası'ndan kurtulması gerekiyor'

Partililerle bir araya gelen Yılmaz, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin sonuçlarını değerlendirdi. Yılmaz, AK Parti'nin seçimleri her zaman ciddiyetle ele aldığını belirterek, "Sandığın ne söylediğini iyi analiz ediyoruz ve buna göre hareket ediyoruz. Seçimlerden çıkan sonuçları talimat olarak kabul edip eksiklerimizi gidermek için çalışıyoruz" dedi.

Yılmaz, CHP'li belediyelerin sosyal medya üzerinden oluşturduğu algılarla başarılı görünmeye çalıştığını iddia ederek, "Bizim hizmet anlayışımız, sosyal medya algısıyla kıyaslanamaz. Önümüzdeki dönemde AK Parti belediyeleri, yaptıkları hizmetlerle fark yaratacak ve bu algı oyunlarını boşa çıkaracaktır" ifadelerini kullandı.

Toplantıya Kastamonu Milletvekilleri Halil Uluay ve Serap Ekmekci, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Selim Yağcı, AK Parti Kastamonu İl Başkanı Ahmet Sevgilioğlu ile ilçe belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı.