Sipariş veren kadını taciz edip eşini öldüresiye dövdüler: O börekçiler için karar verildi! Sipariş veren kadını taciz edip eşini öldüresiye dövdüler: O börekçiler için karar verildi!

Teğmenlerin mezuniyet töreninde 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' sloganı atan teğmenler iktidar yanlılarında ilginç bir tepkiye yol açtı. Konuya ilişkin son açıklama AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'dan geldi.

Konuyla ilgili tv100 ekranlarında değerlendirmede bulunan Sinan Burhan, AK Parti cenahında durumun bir kriz olarak ele alınmadığını belirtirken önceki ülke tarihindeki darbe tecrübelerinden ötürü parti tabanında bir rahatsızlık olduğuna işaret etti.

"GENÇ SUBAYLARIN YAPTIĞI AÇIKLAMA ASKERİ DİSİPLİNE AYKIRIDIR. SORGULANMASI GEREKİR"

Burhan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'yla görüştüğünü belirterek Yazıcı'nın olayın araştırılması gerektiğini söylediğini bildirdi. Programda Yazıcı'nın açıklaması şu ifadelerle yer aldı:

"Genç subayların yaptığı açıklama askeri disipline aykırıdır. Sorgulanması gerekir. Askerliğin esası disiplindir. Normal prosedürün dışında yapılan bu açıklama doğru değildir. Atatürk ve cumhuriyet hepimizin ortak değeridir, saygıdeğerdir ancak disiplinsizlik doğru olmamıştır, araştırılması gerekir."

Editör: İrem Nur Kaya