İzmir'de bir sokak röportajı sırasında kullandığı ifadeler nedeniyle gözaltına alınar, 18 gün sonra da serbest kalan Dilruba Kayserilioğlu, dıktan sonra tutuklanan Dilruba Kayserilioğlu, İzmir Enternasyonal Fuarı'nın açılış programında onur konuğu olarak katıldı ve CHP lideri Özgür Özel ile bir araya geldi. 

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, hem buna, hem de Dilruba'nın serbest kaldıktan sonraki sözlerine sert tepki gösterdi.

CNN Türk'te programa katılan Özlem Zengin, şunları söyledi:

"Dün akşam Özgür Özel bu hanımefendiyi yanına alıp oturduğu zaman şöyle bir soru akla geliyor; siz hukuken yürütülen sürece mi karşısınız, yoksa onun söylediği her ifadeyi doğruluyor musunuz? Her söylediği ifadeyi doğruluyorsanız, bu genç kadın hiç yanlış cümle kullanmadı diyorsanız o zaman bir yanlış yapıyorsunuz. Çünkü siz incitiyorsunuz.

Şahan Gökbakar'ın kaçak villası mühürlendi! Şahan Gökbakar'ın kaçak villası mühürlendi!

Olayın iki boyutu var. Birisi hukuki, diğeri siyasal. Benim kişisel görüşüm tutuksuz yargılanması. Açıklamaları cahilce, sorumsuz... Bu konuyla ilgili ceza yaptırımına yargı karar verecek. Duruşmasına gidecek, bu ifadelerle ilgili bir karar verecek. Söylediği hiçbir cümle doğruyu ifade etmiyor. İfadeler nezaketsiz ve yakışıksız. Çıktıktan sonra söyledikleri daha sorumsuzca... 'Hiç pişman değilim' diyor. 'Üzgünüm' demesini beklerdim." 

Editör: Gürel Yurttaş