Aksaray'da bir kafede, B.S. (36) isimli kadın, kendisiyle ilişkiye girdiği ve adını çıkardığı iddiasıyla A.B. (39) isimli adama silahlı saldırı düzenledi. Olay anları kafenin güvenlik kameralarına yansırken, saldırıya uğrayan adam ağır yaralandı.

Aksaray-Ankara Karayolu üzerindeki Çiftlik Mahallesi'nde bulunan bir kafede yaşanan olayda, B.S. isimli kadın, A.B.'yi takibe aldı. Adamın kafede oturup yakınıyla çay içtiği sırada içeri giren kadın, çantasından çıkardığı tabancayla kalabalık bir ortamda A.B.'ye doğru ateş etmeye başladı. Yaklaşık 7 el ateş eden kadın, olayı gerçekleştirdikten sonra tabancasını çantasına koyarak kafeden ayrıldı.

Vücuduna 3 kurşun isabet eden A.B., çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Yardım ekipleri tarafından Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan adamın sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

ATV alev alev yandı: Sürücü hayatını kaybetti! ATV alev alev yandı: Sürücü hayatını kaybetti!

Polis ekipleri tarafından yakalanan B.S., gözaltına alındı ve suç aleti tabanca ele geçirildi. Olayla ilgili Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından tahkikat başlatıldı.

Editör: Nehir Durdağı