Aksaray’da yaşanan talihsiz kazada, motosiklet sürücüsü Nurullah Arık (27) ve arkasındaki arkadaşı Erdal Yıldız (22) hayatını kaybetti. Kazada, araçtaki üç kişi de yaralandı.

Kaza, dün saat 23.30 sıralarında Borucu köyü yakınlarında meydana geldi. Suriye uyruklu Mehrullah Moradı (19) yönetimindeki 68 MA 2030 plakalı otomobil, Nurullah Arık'ın kullandığı 19 KK 344 plakalı motosiklete arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü Nurullah Arık ve arkasındaki arkadaşı Erdal Yıldız ağır yaralandı.

Başakşehir'de tapu müdürlüğüne  operasyon: 17  gözaltı! Başakşehir'de tapu müdürlüğüne operasyon: 17 gözaltı!

Kazaya ilk müdahaleyi olay yerinden geçenler yaparak sağlık ve jandarma ekiplerine haber verdiler. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları hızla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Ancak tüm çabalara rağmen Nurullah Arık ve Erdal Yıldız kurtarılamadı.

Kazada, otomobil sürücüsü Mehrullah Moradı ile yolcular Abdullah Chapa (23) ve Sanaullah Jumalı (20) de yaralandı. Yaralılar hastanede tedavi altına alınırken, tedavisinin ardından taburcu edilen Mehrullah Moradı gözaltına alındı.

Bu elim kaza, bir kez daha trafik güvenliğinin önemini gözler önüne serdi.

Editör: Nehir Durdağı