Selçuk Bayraktar'ın Lübnan saldırısından iki gün önce uyarıda bulunduğu ortaya çıktı Selçuk Bayraktar'ın Lübnan saldırısından iki gün önce uyarıda bulunduğu ortaya çıktı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi MHP Genel Merkezi'nde ziyareti sırasında yıllar önceki 17-25 Aralık sürecine dair önemli bir detay gün yüzüne çıktı. Bahçeli'nin, 17-25 Aralık operasyonlarına atfen pili çıkartılarak 17:25’e sabitlenmiş saati, ziyaret sırasında odasında dikkat çekti.

"Hesap Sorma Saati" Yıllar Sonra Yeniden

Bahçeli, 2013 yılında Türkiye’de büyük yankı uyandıran ve dört bakanın da dahil olduğu yolsuzluk ve rüşvet soruşturmalarıyla ilgili olarak saati 17:25’e sabitlemiş ve o tarihten itibaren bu saati odasında saklamıştı. Bahçeli, o dönemde Can Dündar’a verdiği röportajda, “Onların takvimi, bizim saatimiz. 17-25 Aralık’ın hesabının sorulması vaadimizden asla geri adım atmayız” ifadelerini kullanmıştı.

Ali Koç'un Ziyaretinde Yeniden Gündeme Geldi

Ali Koç’un ziyaretinde paylaşılan fotoğraflarda, bu "hesap sorma saati"nin Bahçeli'nin odasında hala yerini koruduğu görüldü. Bu detay, Bahçeli'nin 17-25 Aralık süreciyle ilgili mesajlarını sürdürdüğü ve bu konuda kararlılığını koruduğu şeklinde yorumlandı. Ziyarette bu saatin görünmesi, Bahçeli'nin iktidara yönelik yeni bir mesajı olarak değerlendirildi.

Bahçeli'den İktidara Mesaj mı?

Bahçeli’nin bu saati hala muhafaza etmesi ve Ali Koç’un ziyareti sırasında bu saatin açıkça görünmesi, siyasi kulislerde Bahçeli’nin iktidara 17-25 Aralık sürecine dair kararlılığını hatırlatan bir mesaj verdiği şeklinde yorumlandı.

Editör: İrem Nur Kaya