Narin Güran cinayetinde katil ya da katiller için çember giderek daralıyor. İtirafçının ifadeleri sonrası soruşturmanın bir numaralı sanığı haline gelen amca Salim Güran'ın yeniden ifadesine başvuruldu. Amca cinayet suçlamalarını kabul etmezken, gözaltılar arasında bulunan Narin'in ağabeyi Enes Güran'la ilgili ortaya çıkan yeni detay söz konusu soruşturmanın seyrini değiştirebilir.

Daha önce kolundaki ısırık nedeniyle gözaltına alınıp serbest bırakılan ağabey Güran'ın gözünün altında morluk ve sırtında tırnak izlerinin olduğu ortaya çıktı.

"EFENDİ BİR ÇOCUKTUR! HİÇ BANA BENZEMEZ"

Amca Salim Güran'a sorgu sırasında ağabey Enes Güran'la ilgili de sorular yöneltildi. Amca ise "Yeğenimdir. Efendi bir çocuktur. Hiç bana benzemez, saygılıdır. Kavga ettiğini, birine aşık olduğunu görmedim." diye yanıt verdi.

"AMCA GÖZÜME MISIR KAÇTI"

Ağabey Güran'da tespit edilen izlerle ilgili soruya da yanıt veren amca Sarim Güran "Nedenini ben ne bileyim? Ben gözünün içindeki morluğu sordum. 'Amca gözüme mısır geldi, kendimi ısırdım' diye yanıt verdi." dedi.

İstanbul'da zincirleme kaza: Ölü ve yaralılar var İstanbul'da zincirleme kaza: Ölü ve yaralılar var

Soruşturma kapsamında daha önce de kolundaki ısırık nedeniyle gözlatına alınan ağabeyden bazı örnekler alınmış, İstanbul Adli Tıp Kurumu’na getirilmişti.

Editör: İrem Nur Kaya