Amasya'nın Merzifon ilçesinde bir otomobilin kaldırıma dalarak çarptığı 15 yaşındaki Muharrem Can Özel, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Sollama Yapan Sürücü Kaldırıma Daldı

 Kaza, Cumhuriyet Caddesi'nde meydana geldi. 35 RKB 01 plakalı aracı kullanan A.K., önündeki aracı sollamak için ters şeride geçti. Karşı yönden gelen araçları fark edince kendi şeridine dönmeye çalıştı, ancak direksiyon hakimiyetini kaybederek hızla kaldırıma çıktı. Kaldırımda yürüyen Muharrem Can Özel’e çarptı ve çocuğu havaya fırlattı.

Narin Güran cinayetinde şok detaylar: Aile müzik sesiyle dinlemeleri engellemeye çalışmış Narin Güran cinayetinde şok detaylar: Aile müzik sesiyle dinlemeleri engellemeye çalışmış

Tüm Müdahalelere Rağmen Kurtarılamadı

 Ağır yaralanan Muharrem Can Özel, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Merzifon Kara Mustafa Paşa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen genç çocuk kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

 Bu trajik olay, hem bölge halkını derinden sarstı hem de trafik kurallarına uyulmasının hayati önemini bir kez daha gündeme getirdi.

Editör: İbrahim Hakkı Yazıcı