Mesut Özil'in Arda Güler cevabı herkesi şaşkına çevirdi Mesut Özil'in Arda Güler cevabı herkesi şaşkına çevirdi

Nesine 3. Lig'in 6. haftasında Amasyaspor ile Balıkesirspor arasında oynanan karşılaşmada futbol sahalarında eşi benzeri görülmemiş bir olay yaşandı. Balıkesirspor'un genç savunma oyuncusu Yiğit Epözdemir, maçın son dakikalarında kendi teknik direktörü Levent Eriş’e yumruk attı. Bu beklenmedik hareket, sahada şok etkisi yaratırken, Yiğit kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Balıkesirspor'un ilk yarıyı 1-0 önde kapattığı maçta, Amasyaspor ikinci yarıda üstünlüğü ele geçirerek 2-1 öne geçti. Bu dakikalarda 19 yaşındaki Yiğit Epözdemir’in, takımının teknik direktörü Levent Eriş’e yumruk atmasıyla saha karıştı. Olayın nedeni henüz bilinmezken, hakem yaşanan olaya müdahale ederek genç futbolcuya kırmızı kart gösterdi.

Bu sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan Balıkesirspor, tecrübeli teknik direktör Levent Eriş’i sezon başında takımın başına getirmişti. Geçen sezon Adana FK'yı şampiyon yapan Eriş, Balıkesirspor’a önemli isimler kazandırarak takımı güçlendirdi. Bu isimlerden biri de sezon başında Fenerbahçe’den transfer edilen Yiğit Epözdemir’di. Genç futbolcu, sarı-lacivertli ekibin U19 takımında forma giydikten sonra Balıkesirspor’a katılmıştı ve A takımda antrenmanlara çıkıyordu.

Yaşanan bu olayın ardından Balıkesirspor kulübünün Yiğit Epözdemir’e yönelik nasıl bir adım atacağı merakla bekleniyor. Sahalarda nadir görülen bu durum, kulüp yönetimini ve teknik ekibi zorlu bir karar sürecine sokmuş durumda.

Editör: Nehir Durdağı