Bursa’da ambulans şoförüyle yaşadığı tartışma sonrası kavgaya karışan Melih Yedikardeş'in babası Selim Yedikardeş, olayla ilgili açıklama yaptı. Yedikardeş, olayın ardından oğlunun davranışlarının maksadını aştığını kabul ederek kamuoyundan özür diledi.

Gaziantep'te aile katliamı:  Baba, eşi ve çocuklarını öldürdükten sonra intihar etti! Gaziantep'te aile katliamı: Baba, eşi ve çocuklarını öldürdükten sonra intihar etti!

Olayın Gelişimi

 Olay, Gemlik Devlet Hastanesi'nden Bursa Şehir Hastanesi'ne hasta taşıyan bir ambulansın, trafiğe takılmamak için emniyet şeridinde seyretmeye çalışması sırasında yaşandı. Ambulansın arkasından ilerleyen Selim Yedikardeş ile ambulans şoförü Muhammet Ali K. arasında tartışma çıktı. Tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü ve Yedikardeş’in oğlu Melih Yedikardeş, ambulans şoförüne yumruk attı. Şoförün dudağı patladı ve dudağına 12 dikiş atıldı.

Selim Yedikardeş’ten Özür ve Açıklama

 Selim Yedikardeş, yaptığı açıklamada, "Ne olursa olsun, bizim davranışımız maksadını aşmıştır ve doğru değildir. Kamuoyunun tepkisini saygıyla karşılıyoruz" dedi. Ayrıca ambulans şoförünün de olay boyunca tahrik edici sözler sarf ettiğini iddia etti. Yedikardeş, ambulans şoförünün kendilerine küfür ettiğini ve oğlunun kırık ayağına bastığını, bu nedenle oğlunun kontrolünü kaybedip saldırdığını belirtti.

Sonuç ve Mahkeme Süreci

 Olay sonrası Melih Yedikardeş tutuklanırken, babası Selim Yedikardeş serbest bırakıldı. Olayın her iki tarafı da karşılıklı olarak şikayetçi oldu. Yedikardeş, kamuoyundan özür dileyerek, hatalarının farkında olduklarını ifade etti.

Editör: İbrahim Hakkı Yazıcı