Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayetine ilişkin soruşturma devam ediyor. Soruşturma kapsamında tutuklanan amca Salim Güran’ın, yeğeninin kaybolduğu gün Diyarbakır’da yaşayan kuzeni Mehmet Şerif Güran’ı bir saat içinde 5 kez aradığı ortaya çıktı.

HTS Kayıtları İle Ortaya Çıktı

HTS kayıtlarına göre, Salim Güran, 21 Ağustos'ta Narin’in kaybolduğu saatlerde, Antalya’nın Kemer ilçesinde ailesiyle tatilde olan kuzeni Mehmet Şerif Güran ile toplam 352 saniyelik bir konuşma yaptı. Salim Güran'ın bu konuşmalarda köydeki pamuk tarlasının kurtlandığını söyleyerek, fotoğraflar gönderip ilaçlama yapmayı sorduğu belirtildi. Konuşmalar sırasında Salim Güran’ın rahat bir ses tonuna sahip olduğu ve panik belirtisi göstermediği ifade edildi.

Mehmet Şerif Güran: "Hiçbir Panik Hali Yoktu"

Olayla ilgili konuşan Mehmet Şerif Güran, kuzeninin kendisini aradığında herhangi bir panik belirtisi göstermediğini ve normal bir sohbet gerçekleştirdiklerini belirtti. Salim Güran’ın gönderdiği fotoğrafları emniyet birimlerine teslim ettiğini söyleyen Güran, "Böyle bir şey yapmasını beklemezdim, ancak gerçeği yargı ortaya çıkaracak" dedi. Soruşturma birimlerinin, Salim Güran’ın kuzeniyle irtibata geçmesinin hedef şaşırtma amacı taşıyabileceği üzerinde durduğu bildirildi.

Şehit babası oğlunun vasiyetini açıkladı; İmamoğlu soğuk terler döktü Şehit babası oğlunun vasiyetini açıkladı; İmamoğlu soğuk terler döktü

Editör: İrem Nur Kaya