Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin, Celta Vigo maçında genç yıldız Arda Güler'e hiç süre vermemesi İspanyol basınında yankı uyandırdı. Ancelotti'nin sakatlıktan dönen Dani Ceballos'u tercih ederek Arda'yı kenarda bırakması, eleştirilerin odağı oldu. Basında yer alan yorumlara göre, Arda Güler'in henüz gol ya da asist katkısı yapamaması ve defansif zaafları, Ancelotti'nin ona güvenmemesine neden oluyor.

Ancelotti-Arda Gerginliği Tırmanıyor

 Real Madrid'de Ancelotti ile Arda Güler arasındaki gerilimin sürdüğü belirtilirken, İtalyan hocanın Arda'yı yedek bırakma tercihinin arkasındaki sebep de ortaya çıktı. İspanyol basını, Ancelotti'nin genç oyuncuya güven duymadığını ve bunun sakatlıktan dönen bir oyuncuya bile Arda'nın yerine şans vermesiyle netleştiğini öne sürdü.

Kerem Aktürkoğlu'ndan Mert Hakan'a gönderme: "Kendilerine rol biçmesinler" Kerem Aktürkoğlu'ndan Mert Hakan'a gönderme: "Kendilerine rol biçmesinler"

291 Dakikalık Performans

 Bu sezon Real Madrid formasıyla sadece 10 maçta toplam 291 dakika süre alabilen Arda, La Liga'da 3 maça çıktı. Şampiyonlar Ligi'nde ise 2 karşılaşmada sonradan oyuna dahil olan Arda, Uefa Süper Kupa maçında da benzer bir şekilde oyuna sonradan girerek görev yaptı. Genç oyuncunun performansı ve Ancelotti'nin ona olan yaklaşımı, sezon ilerledikçe tartışılmaya devam edecek gibi görünüyor.

Editör: İbrahim Hakkı Yazıcı