Evinde geçirdiği kaza sonrası yoğun bakıma alınan ünlü gazeteci Reha Muhtar'ın oğlu Poyraz Muhtar, annesi Deniz Uğur'un "Oğlumu kaçırdılar" iddiasını yalanladı. Poyraz, yayınladığı videoda, kendi isteğiyle babasının evinde kaldığını ve burada mutlu olduğunu belirtti.

"Kaçırılmadım, Kendi İsteğimle Babamın Evindeyim"

Deniz Uğur, Reha Muhtar'ın yoğun bakımda olduğu süreçte, oğlunun şarkıcı Nilüfer ve kızı Ayşe Naz Yumlu tarafından kaçırıldığını öne sürerek savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Ancak Poyraz Muhtar, bu iddiaları net bir şekilde reddetti. Yayınladığı videoda, "Annem benim kaçırıldığımı söylüyor ama ben kaçırılmadım. Ablamdan rica ettim, beni babamın evine götür diye. Burada kedim, köpeğim var, onlara bakmam gerekiyor. Ben burada mutluyum, başka yere gitmek istemiyorum," ifadelerini kullandı.

Ortalık Karıştı: Savcılığa Suç Duyurusu Yapıldı

Deniz Uğur, oğlunun kayıp olduğunu iddia ederek, Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliği'ne kayıp ihbarı yapmış ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına Nilüfer ve Ayşe Naz Yumlu hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Ancak Poyraz’ın açıklamaları, durumun farklı bir boyutunu ortaya koydu.

Reha Muhtar'ın Durumu Ciddiyetini Koruyor

Bu arada, Reha Muhtar’ın hastanedeki tedavisi devam ediyor. Ünlü gazeteci, evinin merdivenlerinden düşmesi sonucu yaralanarak yoğun bakıma alınmış ve entübe edilmişti. Muhtar'ın sağlık durumu ciddiyetini korurken, aile içi bu gelişmeler, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı.

Ali Koç'tan düğünde Acun Ilıcalı'nın eşi Çağla Altunkaya'ya uyarı: Doğru düzgün konuş Ali Koç'tan düğünde Acun Ilıcalı'nın eşi Çağla Altunkaya'ya uyarı: Doğru düzgün konuş

Editör: İrem Nur Kaya