GÖZDEN KAÇMASIN

Antalya'da kör kurşuna kurban giden genç olayında 5 tutuklama

Antalya'da iki grup arasında çıkan tartışmada, olayla ilgisi olmayan bir gencin mermi isabetiyle ölümüne ilişkin gözaltına alınan 5 şüpheli, mahkemece tutuklandı.

10 Ekim'de Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Yeşildere Mahallesi'nde, alacak verecek meselesi nedeniyle husumetli iki grup arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine, taraflardan biri ateş açtı ve o sırada tesadüfen olay yerinde bulunan 22 yaşındaki Ahmet Yusuf Kaçarlar, kör kurşunun isabet etmesi sonucu hayatını kaybetti.

Cinayet sonrası operasyon

Olayın ardından Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelileri yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlattı. Bölgedeki güvenlik kameralarının incelenmesi ve görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda, ilk olarak O.A.D. (25), S.D. (45) ve H.Y.K. (17) gözaltına alındı.

Şüpheliler yakalandı 

Ekiplerin çalışmaları sonucunda, "kasten öldürme" olayını gerçekleştirdiği tespit edilen M.D. ve Y.D. de yakalandı. Olayda kullanılan tüfek ve tabanca da ele geçirildi. Daha önce tutuklanan 3 şüphelinin ardından, adliyeye sevk edilen bu 2 şüphelinin de tutuklanmasıyla birlikte tutuklu sayısı 5'e yükseldi