SPOR

Arda Güler Real Madrid'den ayrılıyor

Arda Güler, Real Madrid'de yeterince forma şansı bulamaması nedeniyle teknik direktör Ancelotti ile sorunlar yaşıyor. Ayrılık iddiaları gündemde.

Real Madrid'in genç yıldızı Arda Güler, teknik direktör Carlo Ancelotti ile yaşadığı sorunlar nedeniyle hayal kırıklığına uğramış durumda. İspanyol basınında yer alan haberlere göre, Arda'nın takımda yeterince forma şansı bulamaması ve kendisine verilen kısıtlı rolden memnun olmaması, oyuncunun ayrılık düşüncelerini gündeme getirdi.

Arda Güler Forma Şansı Bulamıyor

La Liga'da oynanan ve 1-1 sona eren Atletico Madrid maçında süre alamayan Arda Güler’in bu durumdan rahatsız olduğu iddia ediliyor. Diario gazetesinde yer alan habere göre, genç oyuncunun sahadaki rolü ve yetersiz süre alması, onun üzerinde olumsuz bir etki yaratmış durumda. Özellikle sezona büyük umutlarla başlayan Güler, beklentilerini karşılayamayan bu süreçte hayal kırıklığı yaşıyor.

Ancelotti: "Rekabet Çok Yüksek"

Teknik direktör Carlo Ancelotti ise Arda Güler'in performansından memnun olmadığını açıkça belirtti. Ancelotti, Real Madrid'deki yüksek rekabet ortamına dikkat çekerek, genç oyuncuların ilk 11'de yer bulmalarının zor olduğunu söylemişti. Tecrübeli hoca, Arda'nın geçen sezona göre daha fazla şans bulduğunu, ancak bu şansları iyi değerlendirmesi gerektiğini vurgulamıştı. Buna rağmen, Ancelotti'nin genç oyuncuya olan yaklaşımı ve verdiği süreler tartışma konusu olmaya devam ediyor.