YAŞAM

Aşiret düğünü değil! BDDK Başkan Yardımcısı'nın düğünü

BDDK Başkan Yardımcısı Mustafa Aydın'ın düğününde finans dünyasının önde gelen isimleri adeta takı yarışına girdi. Bazı misafirler, binlerce dolarlık takılarla dikkat çekti.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Başkan Yardımcısı Mustafa Aydın'ın geçtiğimiz hafta gerçekleşen düğünü, finans dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getirdi. İstanbul'daki lüks bir otelde düzenlenen düğünde, bankaların genel müdürleri, özel finans kuruluşlarının yöneticileri adeta takı yarışına girdi. İddialara göre bazı davetliler, 10 bin dolar değerinde takılar takarak dikkat çekti.

Düğün, 19 Eylül’de Şişli’deki 5 yıldızlı Radisson Blu Hotel'de yapıldı. BDDK'nın denetimindeki tüm bankalar ve finans kuruluşları tarafından onlarca çelenk gönderilirken, düğüne BDDK Başkanı Şahap Kavcıoğlu, eski İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, çok sayıda MHP'li yönetici ve finans sektöründen birçok üst düzey isim katıldı.

Bu görkemli düğünde, takı merasimi saatler sürdü. Banka ve finans dünyasından gelen katılımcıların, adeta bir yarışa girercesine takı taktığı iddiaları ise düğüne damgasını vurdu.