MAGAZİN

Avrupa Yakası geri deniyor! İşte yayın tarihi

Bir döneme damga vuran fenomen dizi Avrupa Yakası ekranlara geri dönüyor. Yayın tarihi ve senaryosu belli oldu.

Bir dönemin atv'de yayınlanan ve seyirciyi ekrana kilitleyen efsane dizisi olan Avrupa Yakası ekranlara geri dönme hazırlığında. Fenomen dizinin oyuncu kadrosu, senaryosu ve yayın tarihi bile belli oldu.

Avrupa Yakası'nın ekranlara döneceği uzun süredir gündemdeydi, sonunda meraklı bekleyiş son buldu ve dizinin ilk bölümünün yayınlanacağı tarih belli oldu.

YENİ SEZON HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Dizinin yaratıcısı, ünlü oyuncu ve senarist Gülse Birsel, daha önce dizinin yeniden yayınlanması konusuna olumlu bakmadığını bile getirmiş olsa da, çok fazla kişinin ısrarı sonucu Avrupa Yakası'nın yeni sezonu için hazırlıklarının başladığını aktardı.

AVRUPA YAKASI'NIN YENİ KADROSU

Yeni sezonda, dizinin orijinal kadrosu büyük oranda korunmuş olacak. Başrollerde Gülse Birsel, Engin Günaydın ve Ata Demirer boy gösterecek.

15 YIL SONRASI ANLATILACAK

Yeni sezon, final yaptığı bölümden 15 yıl sonrasını anlatacak. Yeni bölümlerde Volkan ve Aslı'yı evlenip boşanmış olarak göreceğimiz iddia edilirken, bir başka iddiaya göre, Aslı’nın iki çocuğu olduğu, Volkan’ın hiç çocuğu olmadığı, boşanan kardeşlerin aynı evde yaşarken, aralarına Burhan da katılacağı öğrenildi.

Burhan, Makbule ile evlenmiş fakat anlaşamayarak İstanbul’a geri dönmüş olarak karşımıza çıkacak. İddialara göre, Burhan Altıntop, ilk bölümün sonunda diziye dahil olacak. Aslı, kapıyı açacak ve Burhan Bey'in gelişiyle ilk bölüm sona erecek.

YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Dizinin çekimleri devam ediyor ve ilk bölümün Ekim ayında yayınlanması planlanıyor. Ancak, kanal ya da platform konusunda henüz kesin bir bilgi bulunmuyor.

Kanal ve yayın platformlarıyla görüşmeler sürdüğü belirtildi. Ancak, 'Avrupa Yakası'nın Ekim ayında ekranlara döneceği kesinleşti' denildi.