GÖZDEN KAÇMASIN

Aydın'da feci kaza! Anneanne Ayşe Dülmeci ve torunu Ferdi Serinkan yaşamını kaybetti!

Aydın'da meydana gelen kazada, kamyonla çarpışan motosiklette anneanne ve torunu hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Aydın'ın Köşk ilçesinde meydana gelen kazada, kamyonla çarpışan motosikletin sürücüsü İlyas Dülmeci yaralanırken, eşi Ayşe Dülmeci ve 5 yaşındaki torunu Ferdi Serinkan hayatını kaybetti.

Aydın'ın Köşk ilçesinde Akçaköy Mahallesi yakınlarında, bugün saat 14.00 civarında  İlyas Dülmeci'nin kullandığı 09 AHZ 169 plakalı motosiklet ile karşı yönden gelen kum yüklü 34 EBK 635 plakalı kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen kazada motosikletin sürücüsü İlyas Dülmeci yaralı olarak kurtulurken, arkasında yolculuk yapan eşi Ayşe Dülmeci ve torunu Ferdi Serinkan olay yerinde yaşamını yitirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, İlyas Dülmeci'ye ilk müdahaleyi yaparak Aydın Devlet Hastanesi'ne sevk etti. Dülmeci'nin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.Kazanın ardından jandarma ekipleri ve savcı inceleme yaptı. Ayşe Dülmeci ve torunun cenazeleri otopsi için Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kamyon şoförü A.R.D. gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.