Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, Brezilyalı teknik direktör Arthur Zico'nun yaptığı "oyuna müdahale" iddialarına sert bir dille yanıt verdi. Zico'nun, bir YouTube kanalında yaptığı açıklamalarda, Sevilla maçında Yıldırım’ın kaleci Volkan Demirel'i oyundan çıkarma talimatı verdiğini söylemesi üzerine Yıldırım, bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirtti.

"Zico'nun İddiaları Yalan"

 Yıldırım, Sevilla maçının devre arasında Zico'nun belirttiği gibi soyunma odasına gitmediğini vurgulayarak, o sırada UEFA yetkilileriyle Şampiyonlar Ligi yayın gelirleri hakkında bir toplantı yaptığını ifade etti. "Zico'nun iddiaları tamamen asılsız. Soyunma odasına müdahalede bulunmadım. Eğer böyle bir şey olsaydı, bunu açıkça paylaşırdım" diyen Yıldırım, Zico'nun 16 yıl sonra bu iddiayı gündeme getirmesindeki amacın ne olduğunu sorguladı.

Fenerbahçe'de Jayden Oosterwolde'ye sakatlık şoku! Fenerbahçe'de Jayden Oosterwolde'ye sakatlık şoku!

"İsmimi Kullanmaktan Vazgeçsinler"

 Açıklamasında, Brezilyalı eski teknik direktörlerin kendisini her röportajda gündeme getirmesine tepki gösteren Yıldırım, "Daha fazla etkileşim almak için ismimi kullanmayı alışkanlık haline getiren eski Brezilyalı teknik direktörlere tavsiyem, bu huylarından vazgeçmeleridir" dedi. Ayrıca, gerekirse ileride yaşadıklarını paylaşabileceğini ve o zaman tüm gerçeklerin ortaya çıkacağını belirtti.

Editör: İbrahim Hakkı Yazıcı