Bursa'nın İnegöl ilçesinde, babasını darp ederek ölümüne neden olan Ufuk A. (27), çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bursa İnegöl Mahmudiye Mahallesi Umut Sokak’ta bulunan 6 katlı bir apartmanın 5. katında dün gece saat 22.00 sıralarında meydana gelen olayda  Ufuk A.'nın annesi Aysel A. (47), eve geldiğinde oturma odasında eşi Cihangir A.'yı (51) yerde hareketsiz halde yatarken buldu. Hemen 112 Acil Servis ve polise haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Cihangir A.'nın hayatını kaybettiğini tespit etti. Polis, adamın başında ve yüzünde darp izleri olduğunu fark ederek, evde bulunan oğlu Ufuk A.'yı sorgulamak üzere karakola götürdü.

Denizli'de zihinsel engelli kadına tecavüz! Yaşları 13 ile 18 arasında değişen 7 kişi tutuklandı Denizli'de zihinsel engelli kadına tecavüz! Yaşları 13 ile 18 arasında değişen 7 kişi tutuklandı

Sorgusunda, babasıyla sürekli kavga ettiklerini ve olay akşamı da tartıştıklarını itiraf eden Ufuk A., kavga sırasında babasını ittiğini ve babasının yere düşerek hareketsiz kaldığını söyledi. Olayın ardından mahkemeye çıkarılan Ufuk A., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: iha