Nevresim takımı tercihinde dört mevsime uygun renkleri barındıran bir seçim yapabilirsiniz. Tek veya çift kişilik ölçüye sahip nevresim takımı modelleri arasından seçim yapamıyorsanız bu yılın şıklığını ve trendini barındıran en iyi nevresim takımlarına göz atmak size fikir verebilir. 

Renk ve Tasarıma Göre En İyi Nevresim Takımları 

Nevresim takımı seçiminde işlevselliğin yanı sıra tasarım özelliklerine de dikkat edebilirsiniz. Bu doğrultuda, yatak odası görünümünde bahar renklerini yansıtmak istiyorsanız bahar şıklığını beraberinde getiren tasarım açısından en iyi nevresimlere göz atabilirsiniz. İşte beğeninizi kazanacak en iyi nevresim takımları!

Cicek Desenli Renkli Nevresim Takimi

● Çiçek Desenli Nevresim Modeli

Çiçek desenli nevresim modelleri, bahar kadar yaz aylarının da favori tekstil ürünleri arasındadır. Baharın cıvıl cıvıl enerjisini yansıtan çiçek desenli nevresim takımı, renkli bir yatak odası dekorasyonu için ideal görünüm sağlar. Çizgili ve rengarenk çiçek desenli nevresim takımı modelleri arasında minimal veya çok sulu boyalı görünüme sahip olanlardan uygun olanı seçebilirsiniz. 

Pembe Ve Morlu Nevresim Takimi

● Pembe ve Morlu Çizgili Nevresim Modeli

Bahar renklerinden olan pembe ve mor rengini nevresim takımında görmek isteyenler için pembe ve mor renkli nevresim takımı modeli ideal bir görünüm sunacaktır. Sade ve bahar renklerini içeren görünüme sahip nevresim takımı ile yatak odasına şıklık katabilirsiniz. Pembe ve moru birleştiren nevresim takımı, özellikle açık renkli yatak odasının görünümünü destekleyecektir. 

● İpliği Boyalı Çizgili Nevresim Modeli

Nevresim takımında çizgisel desen sevenler için ipliği boyalı modeller istenilen şıklığı beraberinde getirebilir. Renklerin daha baskın görünmesini destekleyen ipliği boyalı nevresim takımı, yatak odasının bahar renkleriyle canlanmasını sağlar. İpliğe boyalı çizgi desen nevresim takımı seçerken pamuk kumaş üretimine sahip olmasını da tercih edebilirsiniz. Böylelikle canlı renkler ile beraber yumuşak ve esnek yapılı bir nevresim takımına da sahip olabilirsiniz. 

Sulu Boya Desenli Nevresim

Kirli Havalarla ve Yoğun Sıcaklıklarla Baş Etmenin En Etkili Yolu: Klima Kirli Havalarla ve Yoğun Sıcaklıklarla Baş Etmenin En Etkili Yolu: Klima

● Sulu Boya Desenli Nevresim Modeli

Bahar şıklığına yakışacak en iyi nevresim takımı için pamuk kumaşlı sulu boya desenli 

Tek veya çift kişilik nevresim takımı modellerinde kendini gösteren sulu boya desenli modeller, zarif ve romantik bir yatak odası görünümü oluşturmanızı da kolaylaştırır. Özellikle vintage ve bohem bir yatak odası tarzı düşünüyorsanız %100 pamuk kumaşlı sulu boya desen içeren nevresim takımı tam olarak aradığınız nevresim takımı olabilir. 

● Renkli Dantelli Nevresim Modeli 

Hangi mevsim olursa olsun dantel detayından vazgeçemiyorsanız nevresim takımında da dantele yer verebilirsiniz. Bahar renklerini içeren dantel detaylı nevresim takımı, klasik ve özgün bir yatak odası dekorasyonu yansıtmayı da kolaylaştırır. Dantelli nevresim takımı modelini tercih edecekseniz çizgili veya desenli canlı renkleri içeren modellere öncelik verebilirsiniz. Ayrıca dantelli nevresim ürünlerini çeyizlik nevresim olarak da değerlendirebilirsiniz. Yine diğer modellerde olduğu gibi %100 pamuk içeren dantelli nevresim takımı seçerek bahar ayında oluşabilecek  tekstil ürünü alerjisinin önüne geçebilir, yatağa hijyen getirebilirsiniz. 

Editör: İrem Nur Kaya