Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün saat 11.00'da partisinin genel merkez binasında sürpriz bir basın toplantısı düzenleyecek. Toplantının içeriği hakkında henüz bir bilgi verilmediği için kamuoyunda büyük bir merak oluştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kılıç çekerek yemin eden teğmenlere zehir zemberek sözler! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kılıç çekerek yemin eden teğmenlere zehir zemberek sözler!

Canlı Yayın Frekansları Verildi

Basın toplantısının canlı yayın frekanslarının da duyurulması, toplantının önemine işaret ediyor. MHP lideri Bahçeli, son günlerde çeşitli konularla gündemdeydi. Sinan Ateş davası ve 15 Temmuz'da Özel Harekat Başkanı'nın elini öptüğü görüntüler, medyada geniş yer buldu. Ayrıca Bahçeli'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan erken seçim talebinde bulunduğu iddiaları da dolaşıyor. Ancak toplantının ana gündem maddesinin ne olacağı henüz bilinmiyor.

Erken Seçim Mesajı mı Gelecek?

CHP Ankara Milletvekili Umut Akdoğan, Halk TV'de yaptığı değerlendirmede, "Bahçeli ne zaman açıklama yapacak olsa herkesin aklına ilk gelen konu 'erken seçim' oluyor. İnşallah yanılırım ama ben beklemiyorum," ifadelerini kullandı. Bu açıklama, basın toplantısının erken seçimle ilgili olup olmadığı konusunda spekülasyonları artırdı.

Sinan Ateş Davası ve Gündemdeki Diğer Konular

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş cinayeti davası, bugün yeniden MHP'nin gündeminde. MHP'nin davadaki müdahillik talebindeki dilekçede, gazeteci ve parti genel başkanlarının da olduğu 154 isimden şikayetçi olduğu iddia edildi. Bu durum, Bahçeli'nin basın toplantısında bu konuyla ilgili açıklamalarda bulunabileceği ihtimalini de artırıyor.

Okuyuculara Soru

Sizce Devlet Bahçeli'nin basın toplantısında hangi konulara değinecek? Erken seçim çağrısı yapmasını bekliyor musunuz?

Editör: İrem Nur Kaya