Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Hakkarili kadınların Karadeniz bölgesini görme arzusunu gerçeğe dönüştürüyor. Hakkari'deki Aile Destek Merkezi'ni (ADEM) ziyaret eden Bakan Göktaş, kadın kursiyerlerle yaptığı samimi sohbetlerin ardından, onların Karadeniz turu isteğini yerine getirme talimatı verdi.

Bakan Göktaş, ziyaret sırasında ahşap atölyesinden pastacılık atölyesine kadar çeşitli faaliyet alanlarını gezerek kadınlarla bir araya geldi. Kursiyerlerin yaptığı el işlerini yakından inceleyen ve onların hikayelerini dinleyen Bakan Göktaş, kadınların hem ekonomik hem de sosyal hayatlarına katkı sağlayan bu merkezlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İbrahim Tatlıses'e uçakta olay çıkaran kızını sordular, verdiği tepki olay oldu! İbrahim Tatlıses'e uçakta olay çıkaran kızını sordular, verdiği tepki olay oldu!

Kursiyerlerin Türkiye'nin farklı şehirlerini, özellikle Karadeniz bölgesini görme isteklerini dile getirmesi üzerine, Bakan Göktaş hemen harekete geçerek kültürel bir gezi düzenlenmesi talimatını verdi. Bu talimat üzerine Hakkari Valisi Ali Çelik, kadın kursiyerler için Karadeniz gezisi organize edileceğini duyurdu.

Bakan Göktaş ayrıca, kadınların büyük ilgi gösterdiği Aile Destek Merkezleri'ne bir yenisinin daha eklenmesi için çalışmalara başlanacağının müjdesini de verdi.