GENEL

Bakan Yerlikaya'dan Narin cinayetini soran muhabire ilginç tepki!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Narin cinayeti hakkında “Adalet tecelli edecek, şüpheniz olmasın” dedi. Soruşturmayla ilgili son gelişmeler için tıklayın!

Loading...

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayetiyle ilgili soruşturma sürerken, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın konuyla ilgili açıklamaları gündem oldu. Diyarbakır'da bir etkinlikte gazi ve gazi yakınlarıyla bir araya gelen Bakan Yerlikaya, programın çıkışında Narin cinayetiyle ilgili soru sormak isteyen bir muhabire “sus” işareti yaparak yanıt verdi. Bu hareket kısa sürede dikkat çekerken, Bakan daha sonra yaptığı açıklamada adaletin tecelli edeceğini vurguladı.

“Konu Adliyede, Hep Birlikte Bekleyeceğiz”

Bakan Yerlikaya, etkinlik bitiminde muhabirlerin sorularını yanıtladı ve Narin cinayeti hakkında şunları söyledi: “Konu adliyede, bu kadar basit. Hep beraber bekliyoruz. Yargı süreçlerinin tamamı şu anda adli makamların elinde. Hep birlikte neler olacağını göreceğiz. Adalet tecelli edecek, bundan hiç şüpheniz olmasın.” Bu açıklamasıyla soruşturmanın sürdüğünü ve sonuçların en kısa sürede ortaya çıkacağını belirtti.

Tepki Çeken “Sus” İşareti

Etkinlikten çıkışta muhabirin cinayetle ilgili soru sorması üzerine “sus” işareti yaparak tepki gösteren Bakan Yerlikaya’nın bu hareketi sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Yerlikaya'nın bu tavrının, olayın hassasiyetine dikkat çekmek ve soruşturmanın gizliliğine saygı gösterilmesi gerektiğini vurgulamak amacı taşıdığı yorumları yapıldı.

Soruşturma Devam Ediyor

Narin Güran'ın kaybolmasının ardından başlatılan soruşturma kapsamında, birçok aile üyesi ve akraba tutuklanmış durumda. Ancak cinayetin detayları ve olayın arkasındaki gerçek nedenler hala belirsizliğini koruyor. Kamuoyu, bu acı verici olayın aydınlatılmasını bekliyor ve gelişmeleri yakından takip ediyor.

“Adalet Yerini Bulacak”

Bakan Yerlikaya’nın “Adalet tecelli edecek” açıklaması, olayın tüm detaylarının aydınlatılacağı ve suçluların cezalandırılacağına dair önemli bir mesaj olarak değerlendiriliyor. Bu tür olayların toplumda yarattığı infialin sona erdirilmesi ve adaletin sağlanması için çalışmalar devam ediyor.