Balıkesir'in Karesi ilçesine bağlı Deliktaş köyünde, 16 yaşındaki Emirhan Çakır gölete girerken kayboldu. Haberi alan anne Gülnar Çakır da oğlunu bulmak için suya girdi ve ikisi de kayboldu. 

Balıkesir'in Karesi ilçesine bağlı Deliktaş köyü kırsalında koyunlara bakan ve engelli olduğu iddia edilen 16 yaşındaki Emirhan Çakır, serinlemek için akşam 20.00 civarında suya girdi.Oğlundan haber alınamayan anne Gülnar Çakır  bir süre sonra oğlunun gölete girdiğini öğrendi. Oğlunu bulmak için panik halinde suya giren anne Gülnar Çakır da gölette kayboldu. 

Şişli'de inanılmaz olay. Evine eşiyle birlikte yemeğe gelen arkadaşını karısına tecavüz etmek isteyince  öldürdü Şişli'de inanılmaz olay. Evine eşiyle birlikte yemeğe gelen arkadaşını karısına tecavüz etmek isteyince  öldürdü

Bölgede yaşayan vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi'ni araması ile Balıkesir itfaiyesi ve AFAD personelleri olay yerine gitti. Suya giren dalgıçlar gece yarısına kadar anne ve oğuldan iz aradı.

Gece yarısından sonra anne ve oğulun cansız bedenleri itfaiye ekiplerinin uzun süren çalışması sonucu sudan çıkartıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Editör: Nehir Durdağı