Fenerbahçe, taraftarın "Kesinlikle alın" dediği yıldız için düğmeye bastı Fenerbahçe, taraftarın "Kesinlikle alın" dediği yıldız için düğmeye bastı

Futbol Tarihine Geçen Olay! Kulüp Başkanı Sahaya İndi, Takımı Kazandı

Nesine 3. Lig 4. Grup'ta eşine az rastlanır bir olay yaşandı. Büyükçekmece Tepecikspor, teknik direktör Ramazan Kurşunlu'nun maç öncesi istifası sonrası kulüp başkanı Temel Eyüboğlu yönetiminde sahaya çıktı. Takım, başkanın teknik direktörlük yaptığı karşılaşmada Bursa Nilüfer'i 2-1 mağlup ederek sahadan galibiyetle ayrıldı.

Karşılaşma öncesinde yaşanan bu ani gelişme futbol camiasında büyük yankı uyandırdı. Teknik direktörsüz kalan takımın başına geçen Eyüboğlu, futbolculara saha kenarından direktifler vererek maçı yönetti. Bu olay, Türk futbolunda oldukça nadir rastlanan bir durum olarak kayıtlara geçti.

Maç sonunda oyuncular ve taraftarlar galibiyeti büyük bir coşkuyla kutladı. Eyüboğlu’nun geçici olarak bu görevi üstlenmesi, kulüp yönetiminin kısa sürede yeni bir teknik direktör arayışına girmesine neden oldu. Futbolseverler, bu sıra dışı olayın yankılarının uzun süre devam edeceğini düşünüyor.