Batman'da  2 katlı müstakil bir evden tam 20 ton çöp çıkarıldı. Akli dengesinin yerinde olmadığı belirtilen ev sahibinin, daha önce ikamet ettiği bir başka evi de çöp eve çevirdiği ortaya çıktı.

Narin Güran cinayetine ilişkin iddia: Küçük bir detay köylüleri ele vermiş! Narin Güran cinayetine ilişkin iddia: Küçük bir detay köylüleri ele vermiş!

Batman  Ziya Gökalp Mahallesi'nde 1171'inci Sokak'taki evden yayılan kötü kokular, çevrede yaşayanları rahatsız edince, durum belediye yetkililerine bildirildi. Olay yerine gelen polis ve zabıta ekipleri, yalnız yaşayan ev sahibiyle görüştü. Evin avlusu ve iç kısmında yapılan incelemelerde, büyük miktarda çöp birikmiş olduğu tespit edildi.

Belediye Zabıta İşleri Müdürlüğü, gerekli izin ve prosedürleri tamamladıktan sonra Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleriyle birlikte çöp tahliyesine başladı. Evin içi ve avlusundan çıkarılan çöplerin 20 ton olduğu belirtildi. Çöplerin tahliyesinin ardından, evde ilaçlama ve dezenfeksiyon işlemleri gerçekleştirildi.

Olayla ilgili dikkat çeken bir diğer detay ise, ev sahibinin daha önce yaşadığı Raman Mahallesi'ndeki müstakil evinden de 20 ton çöpün tahliye edilmiş olması.

Editör: Nehir Durdağı