Batman'da kimliği belirsiz bir kişi, kafede oturanlara silahla ateş açtı. Saldırıda 2 kişi yaralandı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Batman'ın Kültür Mahallesi'nde bir kafenin önüne gelen saldırgan, belinden çıkardığı silahla içeride oturan müşterilere kurşun yağdırdı. Aniden başlayan saldırı, kafede büyük bir panik yarattı; müşteriler korku içinde sağa sola kaçıştı. Kurşunların isabet ettiği bir kişi ve kırılan camlardan yaralanan bir başka kişi olmak üzere toplamda 2 kişi yaralandı.

Denizli'de zihinsel engelli kadına tecavüz! Yaşları 13 ile 18 arasında değişen 7 kişi tutuklandı Denizli'de zihinsel engelli kadına tecavüz! Yaşları 13 ile 18 arasında değişen 7 kişi tutuklandı

Saldırgan Kaçtı, Polis Harekete Geçti

Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, yaralıları hızla Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk etti. Polis ekipleri, kaçan saldırganı yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Güvenlik Kamerası Saldırıyı Kaydetti

Kafeye yapılan silahlı saldırı, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, saldırganın kafeye yaklaştığı, belinden çıkardığı silahla içerideki insanlara ateş açtığı ve ardından camların parçalandığı anlar net bir şekilde görülüyor.

Editör: İrem Nur Kaya