Beyoğlu'nda sokakta baygın halde bulunan bir kişi, hastaneye kaldırıldıktan sonra tedavi sürecinde bir odadan 500 lira çalarak kaçtı. Olay, 15 Ekim Salı günü Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde gerçekleşti. Güvenlik kameralarıyla tespit edilen şüpheli, polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı ve tutuklandı.

 Olay, sağlık ekiplerinin sokakta baygın halde buldukları Z.J. (24) adlı şüpheliyi hastaneye kaldırmasıyla başladı. Hastanede bir süre bekleyen şüpheli, dolaşmaya başlayarak bir odadaki çantadan 500 lira çaldı ve hızla hastaneden kaçtı. Güvenlik kameralarına yansıyan bu anların ardından, hastane çalışanlarının ihbarıyla polis soruşturma başlattı.

'Yenidoğan çetesi' soruşturmasında bir gerçek daha açığa çıktı! 'Yenidoğan çetesi' soruşturmasında bir gerçek daha açığa çıktı!

Polis Harekete Geçti

 Beyoğlu Asayiş Büro ekipleri, güvenlik kamera görüntülerini inceleyerek, şüphelinin Kocatepe Mahallesi'nde baygın halde bulunduğunu tespit etti. Polis, şüpheliyi aynı adreste yakalayarak gözaltına aldı. Z.J., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkeme tarafından "açıktan hırsızlık" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Editör: İbrahim Hakkı Yazıcı