Mersin'in Tarsus ilçesinde, belediyenin esnaf ve eski çalışanlarına olan tazminat borçları nedeniyle 5 ayrı icra işlemi başlatıldı. Tarsus İcra Müdürlüğü ekipleri ve alacaklı avukatlar, toplam 10 milyon 800 bin liralık borç için Belediye Başkanı Ali Boltaç'ın makam odasındaki eşyaları haczetti. Makam odasındaki masa, koltuk, sandalyeler ve diğer tüm eşyalar bir kamyona yüklenerek götürüldü.

Başkan Boltaç: "Bu Bir İtibarsızlaştırma Projesi"

Profesörün cesedi  bidonda bulunmuştu: Cesedin sırrı çözüldü! İşte detaylar Profesörün cesedi bidonda bulunmuştu: Cesedin sırrı çözüldü! İşte detaylar

Haciz işlemlerinin ardından açıklama yapan Başkan Ali Boltaç, belediyenin 5 milyon 476 bin 500 TL'lik borcunun icraya verilerek kötü niyetli bir şekilde 10 milyon 800 bin TL'ye çıkarıldığını belirtti. Kısmi ödemelere rağmen uzlaşma taleplerinin reddedildiğini vurgulayan Boltaç, yapılan icra işleminin art niyet taşıdığını savundu. "Bu haciz, yalnızca Tarsus Belediyesi'ne değil, her bir vatandaşımıza yapılmıştır. Bu bir itibarsızlaştırma projesidir" dedi. Başkan Boltaç, tüm engellemelere rağmen Tarsus’a hizmet etmeye devam edeceklerini ifade etti.

Editör: İrem Nur Kaya